"DM" i Combat og Pylon

lundi 1 septembre 2014

Traditionen tro afholder vi det uofficielle og uhøjtidelige DM i ovennævnte discipliner den weekend det er slut med sommertiden. Det er i år den 25. oktober med reservedag den 26.



Stedet - en skrænt på Sjælland - afgør vejret, og det offentliggøres af Kim eller Poul i denne tråd senest kl 8 om morgenen på dagen. Andre bedes lade være med at komme med bud på valpladsen, da det kun kan forvirre :confused:



Reglerne for modellerne er som tidligere. Maks vægt på modellen - der skal være lavet af flamingo eller EPP - er 700 g - størrelse 110 til 130 cm vingefang - ingen hårde ting nærmere end 5 cm på næsen og 2½ cm på forkanten - evt ballast skal være solidt forankret. Skønnes en model af arrangørerne at være for hård, må den ikke flyve med. Og så skal du være forsikret gennem Modelflyvning Danmark. :)



I pylon flyves 20 gang frem og tilbage på en bane i grupper med 4 eller 5 piloter. I combat kæmpes i store grupper (længe leve 2,4 GHz). Piloter der flyver 35 MHz må meget gerne offentliggøre mulige frekvenser her i tråden og medbringe udskiftningskrystaller. :rolleyes:



Tilmelding kan ske på denne tråd eller ved fremmøde på kamppladsen senest 10:30.



Piloter opfordres kraftigt til at møde op med trimmede modeller. Der er meget lidt tid til trimflyvning på dagen, da alle er nødt til at hjælpe til med afviklingen af flyvningerne.



Evt spørgsmål stilles i tråden og besvares af Kim Forsingdal eller Poul Møller





"DM" i Combat og Pylon

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire