RC-Sommerlejr 2015 Uge 29

lundi 26 janvier 2015

Halløj alle danske model flyve piloter!



Så tør vi godt gøre det officielt. Sommerlejr 2015 uge 29, bliver i centrum af Skagen! Det var faktisk slet ikke meningen det skulle ha været i Skagen før 2016, men de andre planer for 2015 kunne ikke gennemføres.

Så for at vi ikke skulle være uden sommerlejr i uge 29 er Skagen RC hoppet til i sidste øjeblik.

Dog er der lidt problemer, da vi jo er lidt sent ude, så kan vi ikke få skolen i weekenden uge 28. Det betyder at vi bliver nød til at starte et par dage senere i år end vi plejer. Jeg håber det er ok da vi har prøvet alt for at få skolen noget før. Faktisk var den booket til og med tirsdag, men de er gået med til at vi kan få pladsen allerede mandag morgen.

DVS at pladsen åbner Mandag den 13-07-2015 kl 12:00 (Måske lidt før hvis vi kan få sat strøm, båse mm. op hurtigt). Så kan i blive helt til søndag eftermiddag hvis i vil :-)



Sommerlejren kommer til at foregå på den helt gamle skole vi var på i 2012 og for mange år siden i midten af Skagen, nemlig Ankermedets Skole (Skagen skolen).

Camping skal forgå på boldbanen der er afgrænset af løbebanen. Telte mm kan ligge i hjørnerne lige uden for løbebanen hvis de ønsker det.



Flyvningen bliver på Skagen RC plads ca. 5 min fra skolen.

Den ligger på for enden af Buttervej, 9990 Skagen.



De fleste kender jo Skagen og alle de ting der er i området.

Dejlige bade strande, masser for familien at hygge sig med.

I uge 29 er der også træf på toppen så der vil nok være en motorcykel eller 2 i byen også man kan kigge på ;-)



Pga. Skagen er en lille klub og vi har begrænset plads at ligge på. Samt erfaringen siger der er mange der gerne vil til Skagen i Uge 29. Så vil vi til en start sige max 60 enheder indtil vi har styr på brandplan mm.

Men lad os nu se, for får vi godkend den samme brandplan som sidst så kan vi godt få plads til flere. (Sidst i 2012 fik vi plads til alle).



Det bliver i afslappet tempo som de sidste par år. Opskriften bliver som sidst da vi var i Skagen.

dvs. der bliver som sidst fællesrum med musik og bar. Det vil være åben om aftenen og det ligger IKKE ligge op og ned af campingpladsen men inde i et lokale på skolen. Så der kan hygges med musik uden at genere pladsen.



Ud over dette er der kommet et nyt kæmpe overdækket område som ligger lige op af campen. Det regner vi lidt med bliver grillplads og samlested for en ryste sammen aften mandag aften som vi plejer. Man kan bruge det som samle punkt og grill plads hele ugen hvis man ønsker at sidde tørt, hvis der kommer lidt dug sidst på aftenen.



Vi regner med normal sommerlejr program. grillaften mandag, Pige aften tirsdag, 2m golf onsdag. Dog bliver der kun konkurrence på flyvepladsen 2 gange i løbet af ugen, så der bliver lidt mere plads til hygge. Men der bliver Fly for Fun/Alvor og hangarskib, samt en kæmpe flamingojagt. Evt. kampflyvning/rævejagt. Andre ideer modtages gerne! :-)



Der vil være mulighed for at flyve med mindre el park fly/indoor, køre med fjernstyret biler mm. på græs arealet der ligger lige nord øst for camping området. (Kort kommer hurtigst muligt.)



Som sidst bliver der også en Hal til Hangar man kan køre til og fra.



Skagen centrum ligger 5 min gang der fra og der er MASSER af indkøbs-muligheder mm.

Vi regner med internet på camping området, samt evt. ved baren.



Så alt i alt mulighed for at fantastisk sommerlejr! Og husk solen skinner ALTID i skagen!



www.rc-sommerlejr.dk webside bliver meget snart åben for tilmeldinger og vil blive opdateret med info hurtigst muligt.



Ang. priser, så bliver det som sidst i Skagen nemlig 0-4år Gratis!.... 5-12år 40kr..... 13-99år 75kr .

Selv om vores pris til kommunen er steget en hel del mener vi godt det kan løbe rundt.

Drikkevare bliver som sidst billige! 5kr for øl og vand.



Vi holder jer opdateret med nyt efterhånden som det sker.





RC-Sommerlejr 2015 Uge 29

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire