Topflite p 51 Giant

mardi 31 mars 2015

Top flite p-51 Mustang, zdz 50 ng benzin motor, futaba servoer, robart luft understel, tru turn spinner, rigtig flot 4900

Stormodel

Sælges pga transport problemer

Billeder på vej





Topflite p 51 Giant

Futaba t6exap

Futaba t6exap sender ombygget fra 35 til 2,4ghz med corona modul og der medfølger 6 stk 8 kanals corona modtagere nogle med enkelt antenne andre med dobbelt antenne samt en komplet printet manual.

Der er kun afbilledet en modtager grundet de sidste 5 stadig sidder i flyverne indtil salg.

650 kr + evt porto eller bytte med en letvægts 5,8ghz fpv sender på minimum 1000mw sendestyrke,det er kun tx jeg er interreseret i.



Kontakt gerne på 30306833 da jeg ikke er herinde så tit,det kan også afhentes i borbjerg ved holstebro.












Futaba t6exap

købes.: immersion 5,8GHz TX

Købes.: immersion 5,8GHz TX

Søger en sender til min Immersion duo 5800v1





købes.: immersion 5,8GHz TX

F3K clinic med de svenske verdensmestre, marts 2015 i Greve RC

Hejsa,



I marts havde F3K piloterne en weekendclinic med 2 af de svenske holdverdensmestre i F3K Jonas Blomdal og Stefan Wahlberg - TAK!

Clinicen var en del af eliteudvalgets nye satsning på, at fokusere endnu mere på, hvad der får de bedste piloter til at vinde og hvordan man sætter det i værk.



Svenskerne fortalte os åbent om 2 ting:



1) Taktik og strategi: Delvist specifikt til F3K og til dels også til generel konkurrenceflyvning. Det var meget givende at hører om deres opdeling af elementer, der var en generel arbejdsmetode. De var meget bevidste om, at splitte både deres flyvning og deres træning/forberedelse op i så mange smådele som muligt. Det giver dem overblik over hvad der kan forbedres, og det gør det også nemmere at forbedre og evaluere forbedringer, når det er så opdelt, at det ikke er for mange faktorer indblandet.



Denne del var meget givende på det personlige plan, det var inspirerende så meget vægt de lagde på, at dele ALLE opgaver på et hold op i enkeltdele, og analysere dem, så ALLE vidste hvad der var deres opgave og hvordan den skulle udføres bedst muligt. Også deres fokus på hvordan man skifter taktik både under en konkurrence OG under en enkelt runde og flyvning.



2) Hvordan tænke man langsigtet - LAAAAAAANGsigtet - så langsigtet at man vinder? Og struktureret?!

De har arbejdet hårdt og langsigtet på at blive verdens bedste, selvom de bor i Sverige, med den flyvesæson de har, der vel ikke er bedre end vores? De er heller ikke ret mange flere piloter i Sverige, så det er heller ikke antallet/bredden der gør dem bedre?

Det der har gjort dem til verdensmestre er, at de har sat sig det mål at blive de bedste i verden. Ikke i år eller næste år, og ikke kun "jeg vil være den bedste". De har sat sig sammen 3-4-5-6 ambitiøse piloter, og bestemt sig for at "Vi vil være de bedste piloter i F3K". Et år har de ét landshold, og næste år er det nogle andre, men de er allesammen engagerede i HOLDETS præstation hvert år.



Hvad er langsigtet?



De startede deres forberedelser i F3K da F3K var ved at blive en officiel FAI klasse - 5-6 år før det første VM i F3K i 2011.

Bl.a. havde de I foråret 2014 "VM strategi møde". Altså for VM i 2017 og 2019! VM i sommeren 2015 var der længe lagt planer for, selvom holdet først blev udtaget i efteråret 2014:)



Det var enormt givende og inspirerende, og i F3K er vi ved at lave det samme, vel vidende at vi alle skal have ejerskab til projektet, så vi kan ikke bare lave en "copy+paste", men vi skal selvfølgelig lærer af det rigtige de har gjort, og så skal vi indtage det løbende, så det bliver OS der er verdens bedste i F3K om 2-4-6-8 år. OS er Danmark, og ikke nogle specielle piloter, selvom vi selvsagt også er individer der kæmper mod hinanden om pladserne på landsholdet, samtidig med at vi hjælper hinanden kompromisløst.



Er det kun F3K?

En del af det, var selvfølgelig specielt møntet på F3K og svæveflyvning, fordi det er de klasser de svenske piloter er vokset op med. Men i mit lille hovede kan ALLE konkurrenceklasser (og sportsgrene) lærer af den LAAAAANgsigtede, fælles, strukturerede og analytiske tankegang.



Jeg ved godt, at alle konkurrenceklasser har forskellige udfordringer. I nogle bedømmes man med et stopur og i andre skal der bedømmes manøvre af dommere, i nogle skal modellen bedømmes, og i andre er der nærmest professionelle piloter der kæmper mod amatører. I hver klasse er der de vilkår der er. De kan være svære eller nærmest umulige at lave om på, og dem må man så leve med. I mit lille hoved gælder det derfor om, at analysere vilkårene, og lægge en plan for at klare hvert enkelt udfordring og vilkår.



Hvilken modelflyveklasse henter den næste mesterskabsmedalje hjem?



Tillykke til F2D med sølvmedaljen fra VM 2014 :)



---------

Dette var MIN oplevelse af clinicen og det vi fik ud af det, samt hvad andre evt. kan lærer af det. Jeg er overbevist om der er andre der sidder med en lidt anden version af resultatet, uden at vi af den grund behøver at være voldsomt uenige om, at vi vil vinde:)





F3K clinic med de svenske verdensmestre, marts 2015 i Greve RC

lighting issues on br7060

has anyone had problems with the lights on there 7060 not working right. after working on it for a few hours and talking to my new Holland dealer wever narrowed it down to the little breaker box on the inside of the frame right by the pto shaft has anyone else had this problem before? its also the same issue on my 1431 discbine. thanks for the help






lighting issues on br7060

RTV900W6 Injection pump stuck

Hi all... Maybe someone with experience can help me out. My RTV900 won't start. Problem has been diagnosed by a dealer but cost to repair was $2500. Evidently, the injector pump's fuel control rack is stuck and the fuel shut off solenoid lever is not moving properly. They also stated that they couldn't remove the pump from the block without the possibility of damage to the engine block or pump. So, I am now thinking of tinkering with it.

What would make the pump not be able to be taken off? Maybe if I was able to remove it, is it possible to free up the rack? Would retiming be necessary if the same pump and shims are reinstalled? How can the solenoid lever movement be diagnosed? Any information would be appreciated. Engine is a D902 and the pump is a part number 16006-51010 .





RTV900W6 Injection pump stuck

Info og tilmelding til konkurrencer

Hej :)



Er det muligt at få info om arrangementer og tilmelde sig konkurrencer udenfor forum?





Info og tilmelding til konkurrencer

Fluid Film Discount

I just came in from spraying pastures- it is too windy up in the day .. but checking my email and see that Kellsport Industries Inc. has the fluid film on discount through 4/12 / 15. minimum for the 10% off to work with free shipping is $49.50.. coupon code is spring15 and they give a hat to ya..it says anyway... Following is a paste of email. collie p.s. it may be good to price it on e b a y too



Fluid Film® "Spring is finally here" Sale



It's been a long winter and we need to sell some Fluid Film® ! Now is the perfect time to Fluid Film® your boat trailer, RV, lawn mower, and all your winter equipment to put away for the summer.



10% off every order, free shipping, and a free Fluid Film hat *

Enter promo code "spring15" at checkout.

http://ift.tt/1NzPNQE



* Minimum order for coupon is $49.50

* Good through 4/12/2015

* Free shipping to lower 48 states.

* Kellsport Products 888-341-4600





Fluid Film Discount

DX8 flap system, travel problem

Hej,



Jeg sidder og roder med flaps systemet på min DX8 da jeg gerne vil prøve det. Indtil videre har jeg bare bundet en 2-position switch til AUX1 med wing type = standard, men jeg vil gerne bruge FLAP-switchen som jo er 3-position sammen med flaps systemet.



Mit problem er så at når jeg har indstillet wing type til 1 aileron og 1 flaps og aktiveret flaps systemet på den rigtige switch, så kan jeg kun justere flap travel til den ene side i servo setup.

Problemet kommer af at jeg gerne vil have så lang vandring på servoen som muligt så jeg kan bruge det inderste hul i servohornet, for at belaste servoen mindst muligt. Men når flaps systemet kun bruger en servovandring fra neutral til max 150%, så er der ikke vandring nok.



Jeg har prøvet at flytte rundt på flap switchen mens jeg er i servo setup men jeg får ikke lov til at vælge begge travel værdier, kun den ene. Det er som om flap systemet kun arbejder på den ene side af neutral.



Kan man fortælle flap systemet at den skal buge begger sider af neutral til servovandring?





DX8 flap system, travel problem

Ramin versus fyrretræ.

Hej.



Jeg tænker på at jeg sjældent støder på modelbyggerne, der bygger efter tegninger ikke bruger træsorten Ramin:



Uddrag fra lesikon:



ramin, veddet fra flere arter i slægten Gonystylus i familien Thymelaeaceae, især brugt om Gonystylus bancanus, et op til 30 m højt træ med en 15-20 m grenfri, lige stamme og en diameter på 40-60 cm, hjemmehørende i sumpskove i tropisk Østasien. Veddet er strågult, ensartet i farve og struktur og har siden 1950'erne vundet vid udbredelse, efterhånden som sumpskovene er blevet udnyttet. Det er let at bearbejde og bejdse til den ønskede farve og anvendes indendørs som rundstokke, lister, gulve og i møbelindustrien.



Ramin er knastfrit, med ret åreforløb, tåler meget stor udbøjning, tætheden er større end i fyrretræ, men vejer stort set det samme.



Sejheden i Ramin gør, at man kan bruge mindre dimensioner end i fyrretræ og måske spare nogle gram i byggeriet.





Ramin versus fyrretræ.

RW2B håber at komme i kamp igen

lundi 30 mars 2015

Min F5B tid er ovre, så den grønne RW2B (competition udgaven) er til rådighed til en rimelig pris for en pilot der er på springet til at flyve F5B men ikke har råd eller lyst til at starte op på toppris niveau (12-14.000 kroner).



Den er flyveklar (minus limiter) med 6S setup (Plettenberg og Schulze). Der medfølger de to 5S pakker jeg fløj med.



Send et mail hvis du er interesseret.





RW2B håber at komme i kamp igen

Materiale til hovedbjælke?

Jeg er startet forfra på vingen til min Chipmunk (se http://ift.tt/1Dmu8fB). Det er primært fordi jeg vil lave den mere skala-agtig med lærred på det meste af vingen.



Nu skal jeg så lave hovedbjælken (2 stk - en for hver vingehalvdel) - behøver det at være i hårdt træ eller kan jeg nøjes med balsa her?



Jeg regner med at lægge en 3-4 mm liste både foroven og forneden, og med shearweb i mellem. Vingen er 98 cm i spænd, og opbygget med 18 ribber i hver vinge. Der bliver en D-boks fra forkanten til hovedbjælken (beklædet med 1,5 mm balsa) og en massiv forkant i 6 mm balsa. Landingsstellet sidder i vingen på en krydsfinér-ribbe. Der kommer en 2 mm krydsfinér vinkel mellem vingerne til at holde v-formen - og den vil nå helt ud til landingsstellet.



Min umiddelbare tanke er at 3 mm balsa foroven og 4 mm forneden burde være stift og holdbart nok når det limes godt fast i shearweb. Men jeg vil lige høre nogen af de mere erfarne først :cool:



/Jørn





Materiale til hovedbjælke?

MFN bortgives

Jeg har Modelflyvenyt årgange 1992 til og med 2006. Står i Billund.





MFN bortgives

S: Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5, 16gb , sim-låst: Nej



Købt d 5/11-14



Sort



100% i orden



Org. kasse og kvitt haves



Org. Wireless charger følger med.



Pris 2500





S: Samsung Galaxy S5

Scrap Iron

Wow the price of scrap has dropped here.Local place is at $65 a ton unprepared and the bigger yard 55 miles away is at $80.I took a little in last summer at $165.



Scrap Iron

En helt ny måde at tænke på

Nu vi snakker om diverse grupperinger inden for MDK, så er det måske slet ikke så tosset hvis vi opdeler MDK i to foreninger.



Det kunne være MDK som hovedorganansation



Herunder:



MDK Prof.

Medlemmer i denne gruppe får hele pakken, med mulighed for elite støtte o.s.v. medlemmer betaler fuld pris.



MDK Amatør

(En amatør (af lat. amare, elske) betegner et menneske med lidenskabelig eller kærlighedsfuld tilgang til et område i livet – f.eks. et fag- eller kunstområde, som mest finder sted i fritiden og derfor er en hobby)



Medlemmer i denne gruppe kan ikke få støtte og får heller ikke medlemsblad og er egentlig primært medlem for at få forsikringen

Medlemmer i denne gruppe betaler kun ½ pris.





En helt ny måde at tænke på

mini dlg købes

skriv hvad i har til mig :)



evt send billeder på 22 35 99 99





mini dlg købes

købes jr modtager

Købes JR 1 eller 2 stk modtager

det skal være en af disse modeller

RG712BX

RG731BX

RG831B



Skriv hvad i har

mvh Teknic.





købes jr modtager

servovirer

hvor for man awg 18 servovirer henne det vil sige det er 0,9 mm i kobberen

jeg syndtets det meste gænse man køber rundt omkring er er agw 22 og 26 ,mit spørgsmål er da der skal bruges ca 2x 1 mtr til den stormodel twinastir med 2 7,8 kg sawoxservoer til henholdsvis højde/sideror i halen er agw 22eller 26 nok til det der bliver jo trukket en del strøm til dem

micu





servovirer

søger nogle batterier

det skal være nogle 4 celler og må godt være på en 5000 mah plus minus





søger nogle batterier

I would like to tell you ....

dimanche 29 mars 2015

I would like to tell you all what is going on with the server but at this point I do not know. We have an issue that is causing us to go down. We can bring it back up but do not know why it's crashing. It is not a DOS attack or anything of that kind but something weird in the root kernel.



Please bear with us. We are up for now, and hope to stay that way.





I would like to tell you ....

Omdrejningsmåler

Jeg søger en omdrejningsmåler, IKKE en der fungerer optisk, men en elektronisk styret, som går ind over Esc, hvor den får impulserne.

Hvor finder jeg en sådan ??



Mvh



Poul





Omdrejningsmåler

Hyggeweekend i Sæby Mfk. 22-24/5.

Hej

Vi afholder en weekend med hygge flyvning og socialt samvær. Der er fri flyvning hele weekenden, med alt der kan flyves med.

Der er flere trækkerdrenge i klubben, og de er klar. Også til store svævere (trækker med 120cc benz haves).



Grillen er tændt efter behov, så tag selv mad med. Indkøb ligger 8 min kørsel fra klubben. Øl og vand sælges til meget rimelige priser i klubben.

Vi har et godt klubhus med strøm og udtag til camping. Der er ligeledes mulighed for brusebad i huset.

Pris 50 kr pr. Enhed det overnatter.



Detaljer kommer senere.





Hyggeweekend i Sæby Mfk. 22-24/5.

S: en stak batterier

Hej



Sælger disse batterier nogle af dem er brugt andre er helt nye og monteret med velcro, kom med et bud over 200.-

Der kommer porto til





S: en stak batterier

Gevind i 3D

Helloooo

Bruger 123D og Sketup 15, fine progs, men jeg mangler desværre Boolen funktionen i SU15 før det er rigtigt godt(købe/gratis udgaven), men det er ski for dyrt, mangler et program der kan lave gevind til 3D print.



Jeg kan lave det nu i SU15 men mangler altså mulighed for at cutte i objecterne før det kan bruges til noget.



123D er ikke rigtigt mig, det kan dog lave boolen funktioner men ligger ikke lige til mon tænke måde.



Så kender nogle et program der kan lave helix+boolen OG ER lige så tilgængeligt som SU15 :-)



At hente en færdig bolt duer ikke da jeg skal bruge abnorme størrelser..





Gevind i 3D

Lyver måger?

Jeg høre ofte, at man ikke kan stole på at måger der cirkler, virkelig er i termik og at de lige så godt kan være i synk.



Personligt har jeg dog aldrig oplevet dette og der har altid været termik, hvor mågerne svæver i cirkler. Nu er jeg ikke biolog eller ornitolog, men den eneste grund jeg kan se til, at de skulle cirkle i synk, var for at fange insekter, der er kommet op med termikken og nu er på vej ned igen, i synken omkring termikken.



Men må indrømme, at jeg mere tror, at det handler om at folk ikke rammer termikken, hvor mågerne cirkler men derimod synken omkring termikken, men hvad siger I?





Lyver måger?

Opdateringsbøvl med Taranis, Så kig her

Er du i tvivl om du skal købe en Taranis! :D

Det er muligt at opdatere software i både sender og modtagere uden at købe ekstra usb-adaptere.

Dog skal der laves et simpelt kabel. :eek:



http://ift.tt/1EkFqka





Opdateringsbøvl med Taranis, Så kig her

Calmato Alpha 40 Trainer

Højvinget Calmato, Spændvide 1,6m, god begynder model.

Modelen har ikke fløjet ret meget og har aldrig været i jorden. Der er trykmærker på vingen efter transport.

Motor: Dymod AL 4260

Regulator: Turnigy Plus 60A

Servoer: 4 stk. New Power Xld - 37HB



Pris. Kr. 1200

Pris: Tom model Kr. 600



Modelen står i Aarhus og skal afhentes.





Calmato Alpha 40 Trainer

balsa abachi

fik lige et godt byggetips af tom herinde , lav spanter af balsa beklædt med abachi på hver side , moskitoen fra anden verdenskrig var opbygget på den måde, ta den tykkelse balsa man nu vil bruge ,om det er 1,5-2-3-4 mm og fortynd hvid lim rul på med en rulle kom abachi på og lig i pres ,og lad det tørre ,husk at vende årerene modsat ,og i får noget der er stærkerere en alt andet ,husk på moskitoen var opbygget på den måde og det var scu ikke en langsomtflyvende ,flyver under anden verdenskrig ,og så er det en billig måde at gøre det på ,abachi i 0,3 mm kan man få i stumpevis af ved at betale til kaffekassen på finerfabrikker :D jeg fik 20 plader 700x400 for 30 kr til kaffekassen :D

micu:)





balsa abachi

New to me hoelscher accumulator

samedi 28 mars 2015

Hi all, bought a used hoelscher 1000 and new 100 bale fork yesterday. Manual says not to mount to wagon hitch unless attached to axle. My baler has wagon hitch under chute with four bolts. Is everyone using the howls her add on hitch to attach to with this style of wagon hitch?



Had a maxilator accumagrapple last year and was slow as heck on a fel. Thinking/hopping this set up will be much more efficient.



New to me hoelscher accumulator

Købes: strømforsyning 12v min. 10A

Hej



Jeg søger en strømforsyning, den skal kunne lave 12v (eller lige der omkring) og kunne levere mimimum 10A.



Har du noget så skriv det her eller pm mig, så finder vi ud af at handle.



/zik zak





Købes: strømforsyning 12v min. 10A

New holland tedder

I know nothing about these, never run a NH tedder, our local dealer sells tonutti probably gets bigger kickback.





http://ift.tt/1I6AkWx



New holland tedder

Mixing hay preservatives??

I am changing from Hay pro II to the juice hay preservative this year. Think it's ok to mix them in my applicator tank when it's about empty or should I clean out my system?



Mixing hay preservatives??

Sælges - Christen Eagle, Seagull models 26cc Mvvs motor

Christian Eagle II fra Seagull models 137cm/53.9in, bygget med focus på detaljer og kvalitet. har fløjet 4 gange og været på lager de sidste 4 år. Flytter tilbage til USA for good så nu skal hun ud.



26CC MVVS Benzin (Skal nok lige adskilles og efterses men har altid

kørt fint). har ikke startet den i 4 år og den bliver solgt sådan.

Bison in-cowl muffler

Seperat switch og batteri til tænding.

Lipo power supply, PowerBox Sensor dual

2 x 2200 Mha Lipo

Futaba S3010 på højderor

Futaba S3014 på ailron

Futaba S9202 på sideror

Hitech HS 322HD på throttle



Option for Futaba 2.4 modtager R6014 HS kr 550,-



Gå motor igennem og hun er klar.







Har stået stille 4 år så skal efterses har ikke været startet. Men alt er i perfekt stand.



Pris 2,500.-



Se flere billeder her: http://ift.tt/1a3znDY














Sælges - Christen Eagle, Seagull models 26cc Mvvs motor

UTV Wheel Net Pack

I just received my UTV Wheel Net Pack from "Mac's Custom Tie Downs". These are custom made for each wheel size that are on your ATV/UTV, not universal one size fits all. You measurer tire width and height of your tires, you do not use the printed tire size. I am impressed by these. They are really nicely made. I have the recessed D-Rings with backing plates and stainless steel mounding hardware so now well have to measure for the mounting points and install this stuff on my trailer. I know, I know, its not worth much with out pictures but I haven't got this down loading pictures thing figured out yet. Our pastor is going to get my computer set up so I can do this stuff as soon as he can get some time to help me. I have been taking pictures of the things I been doing to the Buggy and well post pictures as soon as I can.





UTV Wheel Net Pack

Kunstflyver købes

Extra 300 eller lignende købes.

Modellen skal have en spændevidde på 2,2-2,6m.

Modellen skal være med glaskrop.

Modellen skal være tom.



Poul Munch Andersen KFK





Kunstflyver købes

lang flyve tid på 6s..?

hvis jeg gerne vil have lang flyve tid på en 600

med 6s skal det så være en 800kv eller en 1200kv motor

ved ca 1400rpm ?



mvh martin





lang flyve tid på 6s..?

sound strategies

I dearly love my x900 but wish it would be quieter. (WS, no cab)

I have removed some rattling plastic but am wondering what could be done about the transmission whine bouncing up behind the seat. The empty bed can also be deafeningly loud.

Have any of you treated your rigs for noise?

I don't expect to be listening to soft music though it would be nice to hear myself think (for what THAT is worth)

Thanks

Fritz





sound strategies

FEL for a JD 4440?

I am trying to figure out several different makes and models of fel that will fit a 4440. Joystick control or not doesnt really matter.

I am just trying to narrow the search a little. Well, trying to nail down the good and bad as well as what fits.



FEL for a JD 4440?

nitrogen on alfalfa

has anyone ever applied 30% liquid nitrogen to alfalfa in low doses. like 10 gal/a or less. seems like the cheapest and best nitrogen ive found for my grasses.






nitrogen on alfalfa

09 rtv900 hard to get into gears?

guys having alot of trouble trying to put my rtv into gear any ideas? thanks Mogman





09 rtv900 hard to get into gears?

My X900

Well they delivered my X900 worksite late Friday. I put about 2.5 hrs on just riding around on the farm!



I really like it.



But I was disappointed that it had Zero insulation, That cap package list for over $4K, you would think that it would have had some peel & stick foil-faced insulation like in the pictures of the V4210 Canadian Cab.



Maybe Kubota will offer a insulation kit later....





My X900

16. maj 2015 - AGP Race Event på Varde flyveplads

Hejsa Alle



Så er der åbnet op for tilmeldinger til AGP Race Event på Varde flyveplads.

Adressen er: Flyvepladsvej, 6800 Varde, Danmark

Der flyves fra fullsize flyveplads i de bedst tænkelige omgivelser.



Den 16. maj er lagt som primær dag, skulle vejret vise sig fra sin værste side, har vi mulighed for at vælge d. 17-05-2015 som reservedag.

Sidste tilmeldingsfrist d.10-05-2015

Toilet og støm (230V, 12V samt 24V) er tilgængeligt i klubhus.

Link til Google maps: http://goo.gl/maps/HA8ix

Rute beskrivelse fra motorvejen og op til flyvepladsen: http://goo.gl/maps/5LrdJ


  1. Klokken 7.00 Banen åbnes for træning

  2. Klokken 07.30 er der morgenmad i klubhuset. (kaffen er på kanden – hele dagen)

  3. Klokken 9:00 Safety briefing herunder gennemgang af regler, banen, samt no fly zones – Dette er en fullsize flyveplads.

  4. Klokken 9:15 Udvælgelse af de første tidstagere til Heat 1.

  5. Klokken 9:30 start heat 1

  6. Klokken 12:30 Frokost. Medbring selv madpakke eller kød til grillen.

  7. Klokken 13:00 race genoptages.

  8. Klokken cirka 14:30 afvikling af semifinale heats.

  9. Klokken 15:00 Finale heat.




Præmieoverrækkelse klokken 15:30. Dagen slutter klokken 16:00

Registrering (uddeling af scorekort og betaling af startgebyr) klokken 07:00 til 08:00



Sodavand kan købes i klubhuset hele dagen.



Tilmelding her i tråden eller på mail: mrb@martinb.eu



Sidste tilmeldingsfrist d. 10-05-2015

Ved tilmelding angiv da frekvens (35MHz eller 2,4GHz) samt kanal hvis 35MHz anlæg.

Der angives ligeledes, hvilken klasse man ønsker at flyve i, navn og OY nummer (hvis man har et)



Startgebyr (medlemmer af MDK) 50 kr. Morgenmad og kaffe inklusiv :)

Startgebyr (Ikke medlemmer af MDK) 300 kr. Forsikring Morgenmad og kaffe inklusiv.



Der er mulighed for at overnatte i medbragt campingvogn eller telt fra fredag 15-05-2015 til lørdag d. 16-05-2015 og skulle det blive nødvendigt også til søndag 17-05-2015. Ønskes dette opkræves der et gebyr på 50 kr per overnatning for strøm og toilet.



Praktiske info for dagen:

  1. Ved registrering accepterer man at man kan blive udpeget som Marshal (alt efter antal deltagere skal der bruges 3 til 5 mand).

  2. Ved registrering accepterer man at man skal hjælpe til som tidstager/spotter. Det vil sige at dem som ikke flyver skal melde sig som tidstager for dem som flyver. Piloten overrækker sit scorekort til tidstageren, hvis opgave det er at Spotte for piloten, samt påføre pilotens placering på scorekort ved afslutningen af pågældende heat. Scorekort underskrives af både tidstager og pilot og afleveres til Race Director. (Dette er en praktisk måde at spare arbejde under løbene og gør at der kan afvikles relativt mange heats på kort tid).

  3. Resultater vil blive offentliggjort under frokosten, samt lige før semifinale heats.

  4. Vi regner med at 1 heat kan afvikles på 9 minutter.

    Cirka 2 minutter inde I hvert heat (efter start) vil næste heats deltagere blive kaldt frem til frekvens tjek. Piloten har så 2 minutter til at gøre sin maskine klar til frekvenstjek som forventes afsluttet på ca. 3 minutter i pilotfeltet. Sørg for hele tiden at vide hvilket heat der flyves og hvilken frekvens du har dit FPV grej på.

  5. I tilfælde af at du skal flyve i to efter hinanden følgende heats og din model ligger ude på banen skal denne bringes ind indenfor de 3 minutter imellem heatsene, samt din frekvens skal tjekkes – Her vil det være rigtig godt hvis tidstageren hjælper til med at bringe modellen tilbage fra banen i tilfælde af at piloten vælger at bruge en reservemodel eller på anden måde behøver hjælpe.




Vi ved at ovenstående er skrevet meget stramt, og at dette er måske første stævne af sin slags, derfor er der også lagt elastik ind i tidsplanen og selvfølgelig vil der laves et stop i afviklingen, hvis dette er nødvendigt for at alle bliver klar. Men skulle vi være så heldige at rigtig mange vælger at deltage, vil det presse Race Director til at holde mere og mere stramt på tidsplanen.



Vi håber på rigtig mange deltagere og er totalt spændte på denne oplevelse.



Husk at medbringe solcreme og godt humør. Vel mødt



Tilmeldinger modtaget:





16. maj 2015 - AGP Race Event på Varde flyveplads

Sælges - Fly HET Super Sniper

EDF (Ducted fan) 2w20 motor

Jeti Advanced 70A regulator

2 stk 14.8V 4s Lipo 3300mAh 30C

Flyver kanont, see min profil for flere detaljer. Jeg har malet den I se venlige farver :)

Flyveklar, uden modtager. Futaba eller Spectrum 2.4 modtager kan købes seperat.



Pris 1,300.-








Sælges - Fly HET Super Sniper

Sælges - Fly HET Super Sniper

Flyttet til el Fly





Sælges - Fly HET Super Sniper

Sælges Top Gun - Christian Eagle

Top Gun 66” Christian Eagle (Stormodel, over 12kg)

Zenoah 46CC (Skal lige tjekke model og størrelse men mener det er en 46)

Rep på haleror efter transport skade (forrige ejer) købt brugt i 2008 aldrig fløjet af mig pga flytning.

Model skal adskilles og efterses før flyveklar. Alle servoer medfølger, men skal også tjekkes igennem.



Se billeder her:

http://ift.tt/1Cj9Y2c



Pris 2,100.-





Sælges Top Gun - Christian Eagle

spinners. betydning

Jeg mistede i dag en af mine propel spinner og vil Hører om de har stor betydning.

Der er tale om en skum flyver med to motorer en på hver vinge og så med skum spinner.

Skal jeg ud og kigge efter en ny eller skal jeg bare pille den anden af.





spinners. betydning

Søges: Bagplade til en gammel OS MAX 19

vendredi 27 mars 2015

Jeg søger en bagplade til en gammel OS MAX 19 (fra 1960/70'erne)

Kan jeg være heldig???



Mvh

Thomas Pedersen





Søges: Bagplade til en gammel OS MAX 19

Helibatic I i Greve 2-3 maj.

Tilmelding sker i tråden under helikopter -->

http://ift.tt/1fZbcG7 I Greve

Læs mere om arrangementet HER





Helibatic I i Greve 2-3 maj.

Helibatic I i Greve 2-3 maj.

Helibatic - En hyggelig heli-weekend i Greve



• Er du også ”tosset med modelhelikoptere”?

• Er du til hygge, skruetrækkere og ”nørdet heli-snak”?

• Er du mest til ”Fun-flight” uden for konkurrence?

• Er du klar til at prøve at flyve konkurrence, med andre på dit niveau?

• Vil du se opvisning af Danmarks dygtigste F3N og F3C helikopterpiloter?



Mellem konkurrencerne vil der være rig mulighed for at flyve frit. Denne tid må benyttes både af piloter og gæster som ikke deltager i Helibatic.



Læs meget mere om arrangementet HER



Du kan læse mere om konkurrencen og reglerne Her



Har du spørgsmål der kunne holde dig fra at tilmelde dig, så skriv endelig til lenegrimmhansen@gmail.com



Tilmelding sker her på tråden. Husk at skrive hvilken klasse (F3C/F3N/F3N Sport) du ønsker at deltage i senest d. 25. april.



Hvis du vil skrive hvilke manøvrer du deltager med vil det være en fordel for mig, da jeg så kan skrive dem ind i ponitprogrammet i god tid. Det er dog ikke noget krav, da reglerne siger at man blot skal have manøvrerne klar på sine dommersedler umiddelbart inden flyvningerne. Dette betyder endvidere at man heller ikke behøver at flyve de samme manøvrer i de 2 sæt runder (F3N og F3N sport). Men anyways: Jeg vil gerne have jeres manøvrer så tidligt som muligt.



MVH Helikopterstyringsgruppen :D





Helibatic I i Greve 2-3 maj.

new rear shocks for rtv 900

Anyone know where to find these made by someone other than kubota.....dealer wants $130 each.





new rear shocks for rtv 900

Slut herfra.

Hej



Jeg vil blot sige tak til alle dem herinde, der har givet gode råd gennem de sidste 14-15 år. Det har været en stor hjælp. Tak for det.

Det sidste af mit rc-grej er nu solgt, og det var så det.



Håber I får en god sommer, og pas godt på jer selv.



Hilsen

Hans Andersen

Thisted





Slut herfra.

Maling af Solartex / Oratex

Jeg er ved at færdiggøre en 1/4 skala Piper PA 12, som jeg har beklædt med Solartex. Nu er jeg nået dertil, hvor den skal have en gang maling.



Jeg kan selvfølgelig bare gå ned i Harald Nyborg og købe nogle spraydåser primer og en dækfarve og så gå i gang, men hvad er den helt rigtige måde at gøre det på?

Hvad er den bedste forbehandling af træ og Solartex?

Hvordan sikrer man god vedhæftning og hvordan sikrer man at malingen er tilstrækkelig fleksibel, så den ikke revner?

Hvad er det rigtige sprøjtemaleudstyr og hvor tynd skal malingen være?



Min Piper er på el, men lad os bare høre, hvordan man brændstofsikrer maling, hvis nogen har gode råd på det område.





Maling af Solartex / Oratex

købes store hjul 115 -120 mm

jeudi 26 mars 2015

Har du nogle liggende i god kvalitet



Mvh

Niels





købes store hjul 115 -120 mm

Hay making start up

Hello, just recently came into a lot of money. My wife and I own a horse barn and cattle. I've been looking into and saving money for the ability to start making our own hay. We currently have 200 acres of hay land with the ability to double/triple that. Know I'm just looking for suggestion on equipment I should be looking at getting? I'm hoping to get used stuff and pay all cash for it. Right now I have budgeted about 100k for start-up. I've been making hay for the last 5 years with people around where I live but want more input from you guys!



Thanks for all your input!



Hay making start up

New camo seat covers for Rtv x 1100

Just got my new camo seat covers installed today they finally made it in.



I order them through my dealer. And he order them through Orange aftermarket been on hold since November.



I like them a lot the fit and finish is very well and very well made.




Attached Images





File Type: jpg image.jpg (90.7 KB)







New camo seat covers for Rtv x 1100

En "krykke" til Harrier'en

http://ift.tt/1E6lTnC



Imponerende.



Vh Tonny





En "krykke" til Harrier'en

QAV250 Søges. Evt også esc's og motorer

Hey.



Søger et QAV250 frame, uden skader brugsridser gør ikke noget. Din pris skal være realistisk. Giver ikke 700,- for et 5 måneder gammelt frame som koster 900,- fra nyt :)



Søger måske også esc's og motorer, såfremt de ikke fejler noget, og jeg vil nænne at smide det på et QAV build.





QAV250 Søges. Evt også esc's og motorer

El-svæver købes

Er interesseret i en 3m el-svæver, helst med flaps og krængror.

Thermik Dream, Last Down eller tilsvarende.

Er ikke ret meget her på Forum, så send hellere en mail

marettistersnabelagmail.com





El-svæver købes

20 degree weather and growing alfalfa?

My alfalfa is 10"-12" tall and beautiful at the moment. In the next couple of nights we are supposed to have lows in the 20's. How much damage should I expect?



20 degree weather and growing alfalfa?

Graupner LS 4

Jeg søgte efter en svæver på et tidspunkt og fik tilbudt en Graupnr LS4, der dog skulle bygges færig. Hvem var det der havde den??????





Graupner LS 4

Prozzon 27044

Hej

Er der nogen der er har noget erfaring med prozzon overflade høvl ?

Er den stabil og høvler flot ?

Jeg kan ikke finde nogen video med den på.

Mvh Hans:





Prozzon 27044

How much hay will you make in 2015

BEEF magazine says producers will grow more hay in 2015 than ever before. All though I disagree it may be true in other parts of the country.

We made plenty last year that we don't have to make but a few hundred rolls this year.

Surplus & No Market HERE

plain and simple there's not enough cattle in the state to feed all this hay too.

What do yall think? Going to make more or less this year?



Here's the link:

http://ift.tt/190fkVV



How much hay will you make in 2015

Agri Rake

I never had a wherel rake but decided to get one last year to cut down on raking time.Neighbors had JD,Gehl,Befco.Iwent to Agri Supply and got an 8 wheel rake for less than $2800.(AGW8).Seems to be as well built as to more expensive rakes.I had no problems with it once I closed it up as far as it would go.Also has to ability to flip and tedder,though my tedder does a better job.Anyone looking for a wheel rake might want to check this one out.






Agri Rake

Scala svæv

Hej



Hvor finder jeg byggesæt til scala svævere. Jeg har kigget en del på top rippin, men der må være andre??





Scala svæv

Put the 1100 to work today

mercredi 25 mars 2015

My wife and I sprayed most of our 19 acres of pasture. We spot-sprayed the tons of thistles that are slowly taking over the whole pasture. I was slowly driving back and forth, while my wife squirted the thistles from the passenger's window. We left about 4 acres unsprayed. We were tired and mostly bored. Squirting them one at a time was quite a job. It was fun the first 750 times, but from then on it got old quickly... Some of the dang things were almost two feet tall. When there were flowers on them I noticed that there were many bees on them, so I first ran over the plants slowly to flush the bees out of them, and then went backwards and let my wife spray them. I hope we did not harm many bees. I don't think herbicides are that good for them. The bees here don't look like honeybees. They are smaller. Tomorrow we'll go and see if the thistles have wilted. I'm sure we've missed quite a few of the first-year plants. But I am planning on doing more spraying. I am going to buy another sprayer, though, so we can spray from both windows and do the job more quickly. The 1100 was working perfectly. The stickshift is getting much easier to operate. It used to be quite stiff. It was pretty hot outside, but with the air conditioner going full blast on the floor we were comfortable even with both windows open. I love my Kube!





Put the 1100 to work today

Regler for WeatherMan speed

På engelsk, dansk oversættelse kommer senere.



Der er også en side med et tænkt stævne, det interessante i den er at du kan finde klasserne med deres linelængde, 100% rekord, trækprøve, omgange osv.




Vedhæftede filer









 Filtype: pdf wmansprules2013.pdf (13.4 KB)
 Filtype: pdf WeaterMan.pdf (30.9 KB)







Regler for WeatherMan speed

HAY harvesting

http://ift.tt/1xzqPva


All Hay Truths follow this truth from West Virginia.






HAY harvesting

WeatherMan, ny old-time speedklasse

Tag godt imod WeaterMan, en ny (gammel) old-time speed-klasse.

Klassen flyves allerede i bl.a. England, Spanien og USA, men mere interessant er at der også bygges i Sverige, Norge og Amager.



Klassen vil blive fløjet, ved siden af de andre klasser, både til Limfjordsstøvnet og DM, Svenskerne flyver den også i Karlskoga.



Reglerne er kort:

Stående start, uret starter når modellen slippes og stoppes når det krævede antal omgange er nået (hånden skal ikke i stander).



7 motor-kategorier, fra 1ccm til 10ccm.



Handicap-race, så hastigheden omregnes til % af rekorden i hver motor-gruppe (som vi kender det fra minispeed).



Det er kun tilladt med suge tank, så indsugningsstørrelsen er naturligt begrænset.

Omgange og linelængde er tilpasset motorgruppen, så der flyves 1/8 mile eller 1/4mile.

Flyet skal være WeatherMan old time-model. Den er ret simpel og hurtig at bygge.

Samme størrelse kan faktisk bruges til alle motorer, undtagen til de mindste motorer.



Jeg vil lægge regler, tegning og billeder op som tråde, her i forum'et.



Ideen er poppet op så sent, at der ikke kan nås at få noget i bladet (der tager vi revanche senere) og få rettet indbydelsen til Limfjordsstævnet, så lad ordet ryge rundt, du kan sagtens nå at være med.:D





WeatherMan, ny old-time speedklasse

KØBES: DLE 20cc gerne med potte

Ligger du inde med en DLE 20cc, gerne med en dæmper potte, er jeg interesseret i at give den en god trækker tjans.



Send en pm og lad os tale om det



VH Jakob





KØBES: DLE 20cc gerne med potte

center PTO problem

We installed a center PTO on my TC30. Tested and used after installation, running snow blower. Now I can't get it out of gear. Removed snow blower and PTO shaft and jumped the safety switch so I can use tractor for other things. Any ideas what went wrong or what I did wrong (followed instructions during installation). THanks, John





center PTO problem

Seeding/overseeding questions

I am wanting to seed bare areas left over from large compost piles and tractor ground damage created from loading manure.

I want to plant O-grass/Timothy mix seed. The ground is pretty roughed up, little growth above ground. I spread compost on bare areas. My plan is to spread seed, then use York rake to cover seed slightly with compost. Each field has a spot like this that's about 1/4-1/2 acre each.



1. Will this be adequate for new seeded areas?



Another idea along thos lines I'd like to discuss is overseeing the fields where fresh compost was just spread. My plan is to broadcast seed, then go over it lightly with 8' York rake to work it lightly into new compost top dressing.



2. Will this be adequate preparation to grow seed?

3. If I do this seeding this week (last week of March) will the seed have taken hold well enough to withstand a first cutting in 2 months (tractors, rakes, bakers) assuming adequate rainfall & warmth. Should be warming up in a few weeks.

4. Will it be able to withstand summer heat as long as it's not a bad drought?



5: (on edit) does this seed mix and price sound reasonable?

14lbs O grass & 6 lbs Tim per acre @ $2.36 per lb or $47.20/acre?

That sounds high to me.



Plan B would be to seed bare areas where compost was stored and oversees in fall. I know that's a better plan, but was wondering if anyone had success planting forage grasses in spring.






Seeding/overseeding questions

DJI Phantom 2 FPV setup med Sony 1/3' cam

Spørgsmål:

Hvordan forbinder jeg kameraet til Phantom 2, så der kan streames video?



Setup Aomway videotransmitter:

Plug-And-Play kabel er forbundet med iOSD mini og CAN.

De to sorte stk. er forbundet til transmitteren.





DJI Phantom 2 FPV setup med Sony 1/3' cam

New holland br 740 question

I am looking a 2005 nh br 740 with net wrap. The baler has the bale command plus monitor and it has just over 10,000 rolls on it. The price is around 12,000, my question is are there any major problems with this baler? Whats the difference between the 740 and the 740a? Right now im baling around 200 rounds a year, will this baler be a good upgrade, im currently running a hesston 5530. Thanks for any advice



New holland br 740 question

Størrelse lader

Hej

Hvilken størrelse lader skal jeg vælge, jeg skal lade Lipo 4S omkring 2600mAh?

Kom gerne med bud på mærke.





Størrelse lader

3D Cup 2015 World Edition

mardi 24 mars 2015

Så blev pilotlisten offentliggjort: http://ift.tt/1y34IMi



Jeg får da vidst kamp til stregen! :eek:





3D Cup 2015 World Edition

Black Horse Gilmore ARF

Hej..



Har følgende stående i kasse, den er helt ny, den har en transportskade der for den billige pris, der er ikke trykket hul i oracover. den skal hentes.



vingefang 215cm

længde 164cm

Vægt 5,9kg



Pris 1700kr eller seriøst bud



Billeder kommer senere





Black Horse Gilmore ARF

Proud new owner of RTV-X 1120D

New to forum, new to Kubota's, and new to UTV's. I am an avid outdoorsman and went on a quest to find the best UTV suited for my needs. I ended up purchasing a RTV-X 1120D last friday, and only 8 hrs into it, and I am confident I made the right decision. I know I will probably never work it half as hard as most of you guys, but I did not want to settle for a machine that I had to worry about burning up belts, struggling with hauling heavy loads, and have only moderate pulling power. So far, this RTV-X meets, and even exceeds most of my expectations.





Proud new owner of RTV-X 1120D

Seeding/overseeing questions

I am wanting to seed bare areas left over from large compost piles and tractor ground damage created from loading manure.

I want to plant O-grass/Timothy mix seed. The ground is pretty roughed up, little growth above ground. I spread compost on bare areas. My plan is to spread seed, then use York rake to cover seed slightly with compost. Each field has a spot like this that's about 1/4-1/2 acre each.



1. Will this be adequate for new seeded areas?



Another idea along thos lines I'd like to discuss is overseeing the fields where fresh compost was just spread. My plan is to broadcast seed, then go over it lightly with 8' York rake to work it lightly into new compost top dressing.



2. Will this be adequate preparation to grow seed?

3. If I do this seeding this week (last week of March) will the seed have taken hold well enough to withstand a first cutting in 2 months (tractors, rakes, bakers) assuming adequate rainfall & warmth. Should be warming up in a few weeks.

4. Will it be able to withstand summer heat as long as it's not a bad drought?



Plan B would be to seed bare areas where compost was stored and oversees in fall. I know that's a better plan, but was wondering if anyone had success planting forage grasses in spring.



Seeding/overseeing questions

Opsætning af FF9 9C med en 6 kanal modtager?

Er der slet ingen af i gode fyre son har sat jeres DLGer op med en FF9 + en 6 kanals modtager.

Jeg har købt en original Futaba fast 6 kanals modtager, men for at kan bruge Ali DIF skal den ene servo køre på kanal 7 men en 7 kanals modtager kan jeg ikke have i snuden/kroppen på men Akcent.

Så det store spørgsmål er hvordan har i gjordt det.... Det må kunne lade sig gøre?

Jeg overvejer snart at skal investere i en Futaba 14sg hvor kanalerne ikke er forud bestemt en specifik kanal/funktion som FF9eren er:mad:.

Men har ikke lige 4 tusser der står sender på lige nu....

Så kom frisk med nogle input, har læst på flere fora men har ikke lige fundet det svar jeg kunne bruge





Opsætning af FF9 9C med en 6 kanal modtager?

S: kasama srimok faifa 90E

Hej



Sælger her min fede Heli da jeg er stoppet med at flyve.



Kontronik pyro 700-52

kontronik jive 80HV med køleplade( er rigelig stor )

3 stk futaba bls 451 swash servoer

1 stk futaba bls 256Hv på halen

mikado v-bar blueline 2.3 pro (er opdateret)

Radix 713 v2 hovedblade

Radix 105 haleblade

4 stk turnigy 4000 mah 40-50c 6 celle batterier

1 stk hyperion li-fe 20c 3000mah batteri ( rækker til over 10 flyvninger )

opgraderet med low rider head (original medfølger)



Der er kælet for detaljerne og der er mange nye reservedele med. Det er en rigtig fed helikopter og kan kun sige den flyver KANON godt. Den står som ny og har ikke fløjet 3D.



Foto kommer en af dagene.



Pris 7900,- plus forsendelse (men sender helst ikke)





S: kasama srimok faifa 90E

First Service RTVx1100c

I serviced my buggie yesterday and as most small equipment and even a lot of cars they did not give much thought about the person that was going to work on or maintain the machine. Wow I would rather service a Mack truck or a dozer than any compact equipment.

I used rottella 15-40 in the engine and the Kubota sudt2 in transmission front axle front knuckles and hyd oil. The only difference I can tell after the service is that the transmission does not have the whine noise when you first crank the machine up even cold that it used to have. Must be some difference in the synthetic oil over what it came from the factory with. Also used the factory Kubota filters. The magnet plug in the tranny had a lot of shavings and debris on it. Oil in tranny had slight discoloration but not bad. Oil in front knuckles and front axle looked new but changed it anyway. I know the book does not call to change out all of the fluids yet but I have always done that on equipment on the first round also just for good measure. Oil ,grease and filters are cheaper than parts. Should be go to go for couple of hundred hours now. :wave:





First Service RTVx1100c

JD B Wrap

I have seen the brochures, wondering if any of you use/endorse the system?






JD B Wrap

Circle C rollers in the mail

should be getting my newly covered new holland 415 super conditioners back from circle c next week. Anyone have any tips or suggestions for me. Also does anyone have a service manual PDF theyed like to share?



Circle C rollers in the mail

Købes: ESC 80-120A skal understøtte 12S gerne med BEC! Kontronik ellers Castle hvad har i??

Hej



Jeg har købt en Logo 600 med 12S setup. Mangler en ESC til den i god kvalitet. Kan se at der er mange der anvender en 80a jive! Hvad har i liggende i vil sælge skal min være 80A eller 120A og den skal understøtte op til 12 celler??



/Martin





Købes: ESC 80-120A skal understøtte 12S gerne med BEC! Kontronik ellers Castle hvad har i??

Right hand rakes?

lundi 23 mars 2015

Was thinking about upgrading my rake situation to one of those V tandem roller bar rake setups, New Holland(258&260) or John Deere(670&671). Would like to just get one rake this year and and the other one next year due to budget constraints. I really need a rake though this year since I've been using an ancient David Bradley that has seen better days. Obviously the right hand ones are harder to come by so I was wondering if I came across one of those this year maybe I should get that one and get the let hand one next year but can't find any information on using a right hand rake by itself. I think I know how to use one by itself but was wondering if anybody has any actual experience using a right hand rake by itself? I looked through a gazillion hay raking videos on youtube but didn't see a one right hand rake.






Right hand rakes?

RC sejlbåd til salg

Nu må min flotte sejlbåd over i en anden havn og sejle.

http://ift.tt/1OsoHyp



Send helst en PM :)

Hilsen Hans





RC sejlbåd til salg

videoklip med linestyret kampflyvning

Hvis nogen skulle få lyst til at igen at se de to videoklip med linestyret kampflyvning så ligger de på YouTube





Den første kamp kan ses her:

http://ift.tt/1HtCjHx



Slowmotion video ligger her:

http://ift.tt/1Hr82FY



Endnu en spændende kamp kan ses her:

http://ift.tt/1HtCjHz



God fornøjelse :)

/Henning Forbech



ps: Husk du kan se rigtig F2D-Combat i Pinsen i Aalborg (Aviator)

http://ift.tt/1Hr85BC





videoklip med linestyret kampflyvning

FrSKY sender

Hvor er det bedst/billigst at købe en Taranis X9D Plus og X8R modtager?





FrSKY sender

Købes: Byron Ryan STA

Firmaet Byron lavede for år tilbage et 1/4 skala byggesæt af en Ryan STA. Hvis nogen har et sådan byggesæt liggende, kunne jeg godt være den meget interesserede køber :)





Købes: Byron Ryan STA

Best brush killer that won't kill me

I saw another report last week that Monsanto's Roundup product has an ingredient in it that is believed to be a carcinogen. Cancer causing.



question under article.

==================




Roundup weedkiller 'probably' causes cancer, says WHO study



The Monsanto product – the world’s most widely used herbicide – contains glyphosate, which may also be carcinogenic for non-Hodgkin’s lymphoma







Roundup, the world’s most widely used weedkiller, “probably” causes cancer, the World Health Organisation (WHO) has said.



The International Agency for Research on Cancer (IARC) – WHO’s cancer agency – said that glyphosate, the active ingredient in the herbicide made by agriculture company Monsanto, was “classified as probably carcinogenic to humans”.



It also said there was “limited evidence” that glyphosate was carcinogenic in humans for non-Hodgkin’s lymphoma.



Monsanto, the world’s largest seed company, said scientific data did not support the conclusions and called on WHO to hold an urgent meeting to explain the findings. “We don’t know how IARC could reach a conclusion that is such a dramatic departure from the conclusion reached by all regulatory agencies around the globe,” said Philip Miller, Monsanto’s vice-president of global regulatory affairs.



Concerns about glyphosate on food have been widely debated in the US recently, and contributed to the passage in Vermont last year of the country’s first mandatory labelling law for genetically modified food.



The US government considers the herbicide to be safe. In 2013, Monsanto requested and received approval from the US Environmental Protection Agency for increased tolerance levels for glyphosate.



It is mainly used on crops such as corn and soybeans, which are genetically modified to survive it.



The weedkiller has been detected in food, water and in the air after it has been sprayed, according to the report from WHO. However, glyphosate use is generally low in and near homes where the general public would face the greatest risk of exposure, the report said.



The evidence for WHO’s conclusion was from studies of exposure, mostly agricultural, in the US, Canada, and Sweden that were published since 2001.



http://ift.tt/1LO2xYC





============================



A few years ago someone at a tractor supply store sold me a product that I cannot recall the name of, and told me to mix it 50/50 with diesel fuel for killing multiflora rose. The product was some kind of weed killer but I simply cannot recall. And I wonder if other weed / brush killers use the same ingredients as Monsanto?

I'm full of questions but no answers. Any suggestions on what I might use to kill the growth around my septic tank? I'm cutting it down but prefer it not grow right back like it normally does. But, I prefer not to kill myself in the process.





Best brush killer that won't kill me

Entry-level Spektrum radio og gamle tegninger

Hej forum



Min kammerat vil meget gerne ind i modelhobbyen, og han kan heldigvis låne det meste af greget af mig. Dog mangler vi en sender der kan snakke sammen med spektrum radioer. Jeg tænker at en dx6i vil være det optimale for ham som nybegynder. Jeg lovede ham derfor at forhøre mig om der var nogle der havde en til salg, og i hvilket prisleje en brugt sender ligger i. Hvis du/i har et andet forslag til en bedre radio til en nybegynder, der kan snakke sammen med spektrum modtagere, lytter vi gerne til jeres forslag :)



En anden ting jeg søger er en (eller flere) gamle modeltegninger der kan være pæne at sætte i ramme og hænge på væggen. Jeg har ingen reelle modeller i tankerne, men det skal bruges til at dekorere et ellers kedeligt modelrum.



Håber i kan hjælpe med med disse to forespørgsler.



Vh





Entry-level Spektrum radio og gamle tegninger

Repræsentantskabsmøde

Hej Alle



Os fra Sekretariatet vil gerne takke for et godt, men langt møde i går. Til trods for en lidt anspændt diskussion her på forum i ugerne op til, blev mødet holdt i en god og konstruktiv tone.



Der er mange af jer medlemmer, som brænder for den her hobby det kan vi mærke og vi er sikre på, at den nye bestyrelse vil arbejde for vores fælles interesse og inddrage jeres input i beslutningerne.



Referatet er "under construction" og kommer meget snart.



God dag til jer derude.



/Chris & Marttin





Repræsentantskabsmøde

Two Questions

First: on a 2006 RTV900 can anybody tell me where the wires for the headlight switch come out of the wiring harness? The eBay auction indicated no headlights and there is an empty hole in the dashboard for a switch. There were no bulbs in the light assembleys but a socket was laying right there. I put LED bulbs in the sockets and they installed in the assemblys but they do not burn automatically. The only two wires I see under the dash , when I connect them the horn beeps. I thought I might be able to find where they have been cut off.

Getting around to work on this thing lately has been a problem, I was diagnosed with "Degenerative Disk Disease" about ten years ago and have gotten the injections about five times. Two weeks ago they did not help. Getting under the dash is fun.



Second: After being down in my back and a couple of rare Texas snowstorms, I went out to play with it and it would not start, would not make a sound I could hear. The charge light and gloplug light would come on but not a sound I can hear. Tried jumper cables and nothing. While talking with Bergs in Canada about the cab they suggested a neutral start switch but I see nothing under the hood. Do I have a Neutral Start Switch and where is it?

I got a friend to come help and while I held down the hydraulic lever he was able to open the bed. I think he wiggled the wires at the starter and now it starts. I was able to load it on my trailer to go get the tires changed. DiscountTireDirect , com had the cheapest 6 ply rated I could find. I put all 4 directional 25x10x12 because I am in sand. 4 for $330 here at my door from the brown truck.

Bryce

Hope the cab shows up in the next few days.





Two Questions

Rep af kontronik Jive

dimanche 22 mars 2015

Hey.



Et lille uheld grundet manglende anti-spark på min kontronik jive 80HV kostede den ene kondensator.

Nogle herinde der ved hvor man kan få sådan en reppet henne udover kontronik selv der vist godt kan være lidt svære at få fat på ?



/Claus





Rep af kontronik Jive

E-flite UMX Yak 54 180 BNF

Sælger her min lille Yak 54 (spektrum BNF) da jeg primært flyver multirotor for tiden.

Det er en 3D kapabel lille flyver med AS3X der gør at den flyver "større" end den er. Den er perfekt til lige at smutte ud og få et fix med på den lokale sportsplads når man ikke kan nå på pladsen. Læs mere her http://ift.tt/1IgCPWX

Der medfølger 2 hyperion 2S 180mah batterier foruden det originale 150mah og original lader samt ekstra propel. Det hele er i original kasse der er beklædt med gaffa for holdbarhed.

Standen er god fraset enkelte brugsspor og en lille limning (uden bedtydning) ved vingeroden.

Jeg har ikke monteret de medfølgende side force generators så det må køberen selv vurdere om han/hun vil bruge.

Flyveren har fløjet max 6 batterier.



Priside 600 kr.





E-flite UMX Yak 54 180 BNF

Black hereford

What do y'all think, I got second dibs on him, I got blk and red cattle





http://ift.tt/1Cd7tzE



Black hereford

Bermuda Mix

I got with a Yuma seed dealer, his recommendation for planting our 60 acre field is a 80% Giant/ 20% Common mix. He says that the two together will out perform the individuals. This field is irrigated and will be a rotational pasture for our beef production, plus haying until we get more cattle.






Bermuda Mix

FPV-træf på Vest-fyn 22.08.2015

...let´s go fly FPV



Vi gentager succesen fra 2014 i år...



Vestfyns Modelflyveklub inviterer til FPV-Hyggetræf lørdag den 22. august 2015 – nybegynder eller garvet, multirotor eller fastvinget, alle er velkommen!



...bare du har FPV-grejet i orden ;-)



Øl og sodavand kan købes til rimelige priser – Grillen står til rådighed til medbragt mad.



...tilmeldingen skal ske via PM senest den 14.08.2015



Med hensyn til sikkerheden - vi flyver igen efter gældende regler, og kun med spotter!



Hvis vejret er ikke på vores side, vil træffet blive flyttet til på søndag den 23.08.2015 i stedet for.



Vi arbejder på sagen for at få tilladelse til overnatning i campingvogne eller telte, som kan være interessante for alle dem som kommer langvejs fra...



...siden bliver løbende opdateret!



Vi glæder os til dagen; vi ses...



Mvh. VMK´s Bestyrelse






FPV-træf på Vest-fyn 22.08.2015

too dry

Things did not go according to plan one day and 3rd cutting alfalfa orchardgrass mix that I was bailing for our dairy herd got to dry. II was always reluctant to wrap hair under 35 percent moisture but this is 26 to 27 percent moisture and feeds out perfect. not one spot in a bale looks like the day you baled it

Attached Thumbnails








too dry

Bought a Vermeer R23A hay rake today/ Auction results

samedi 21 mars 2015

Sent the loving wife to a farm auction a couple of weeks ago. There was a Vermeer R23A rake there that I was interested in. It was welded in places that I have never seen one welded. Oh well. She had a good time anyway.

I opened the paper when I got home and there was a sale bill for an auction 3 hours South of us. It was today, and I convinced the wife that we should go. On the sale bill it said a "like new" R23A. We drove down there and what do you know, it was pretty close to like new. Long story short, we bought it. I will have to get a pic tomorrow in the daylight.

Of note at the sale was a 1981 JD 4440 with 1810 actual one owner hours. It went just short of 40K. I want to say 39, maybe 38500.

A diesel 1069 that was in pretty good shape went for 42,250. 3360 hours on it.

A 2200 hour 1116 NH swather went for 23500. One owner as well.

2 4655 Hesston balers that looked like they had run about a million bales each went for right at 9K each. One had had alot of maintaining, the other not so much.

1981 16 or 20 foot grain box gasser GMC truck with 13k miles went just short of 30K. One owner also.

All in all it was a good day and it was nice to see a one owner line of equipment go for good prices. 3 tractors all under 3500 hours. 4440, 4040, and a 4230 with loader.



Bought a Vermeer R23A hay rake today/ Auction results

Treating lice on bull calf

I have a calf that had to spend some time at a neighbor's farm. He spent about 2 months with some other calves. I went to get the critter and he looked like he got a case of the mange. I currently have him separated. I treated him with Ivermectin pour on and put some insect powder down in his containment area. How long should I keep him separated? Anything else I should do to this old boy to treat the problem or prevent infecting the rest of our livestock?



Thanks



Treating lice on bull calf

Claas 640 volto tedder manual

Does anyone know where I can buy a manual for a 640 volto tedder? I'm having a hard time finding one ?



Claas 640 volto tedder manual

Auto-G Gyrocopter

Hej med jer,



Jeg har sådan en fætter til salg:



http://ift.tt/1OjYqlN



købt, gemt og glemt... :confused:



Prisen for grisen er 400,- kr. + evt. porto.



Mvh. Dieter





Auto-G Gyrocopter

3doodler

Er der nogle der kender til en 3doodler

Det er faktisk med samme princip som en varm limpistol

Der bare smelter ABS plast og pla plast hvor man så "tegner sit emne"



http://ift.tt/1GE4jVp

http://ift.tt/VtXOiY

Mit spørgsmål er om der er nogle der har erfaring med om det man laver med denne 3D pen kan holde til noget, hvis det nu f.eks er en reservedel eller et beslag man får sig tegnet eller det kun er til dekoration/skala dele i f.eks canopy

Prisen er jo ikke uoverkommelig



Mvh kempf





3doodler

hvilken kopi?

Har fået ny sender, og nu skal jeg gerne have en hel røvfuld modtagere til den.

Men jeg syntes sq de originale Futaba fasst modtagere er temmelig meget for dyre.

Har fundet et par kopier, og kan godt overtales til at prøve nogle af disse, hvis nogen har gode erfaringer med dem..

Hvilken kopier har i gode/dårlige erfaringer med?



På forhånd tak.



Vh..





hvilken kopi?

start aksel / trex700 / søges

Mangler en start aksel , eller clutch axel til min trex700 nitro



Skulle der mon være nogen derude, der ligger inde med en som ikke skal bruges? :)

Og måske endda i øst/midt jylland.



Grundet arbejde og påske, kan jeg ikke selv nå forbi rotordic og hente en.



Skriv gerne en pm :p





start aksel / trex700 / søges

må jeg lade på batteriet?

jeg har 3 red power 2700 3 s batterier nye men har ligget 1 års tid jeg har loddet stik på idag men det ene batteri viser intet på min bat checker de to andre ligger på 30 procent.(målt på balancestikket)

skal jeg prøve at oplade det eller hvad gør jeg? er det til skrot?:(





må jeg lade på batteriet?

Elektronik til Slow fly Mini Swift vinge?

vendredi 20 mars 2015

:) Hey Piloter.



Jeg har længe haft en Mini Swift liggende helt ny og usamlet i pose og kunne godt tænke mig at bygge en meget let en til at flyve stille rundt med i have eller inde i en store lade, jeg har allerede en Mini Swift som der er fuld knald på og derfor ville jeg gerne have en som kan flyve stille og roligt men da jeg ikke er så stærk i elektronikken så ved jeg ikke helt om det setup som jeg har samlet på HobbyKing vil være i orden til at lave en slowfly Mini Swift?



Jeg har samlet disse dele for at holde vægt nede, vil dette fungere eller er det for sløvt? Håber en venlig sjæl ville kunne svare.



ESC -

http://ift.tt/1xnyIYr



Motor - http://ift.tt/1xnyIYr



Servoer - http://ift.tt/1xnyIYr



Batterier - http://ift.tt/1xnyIYr



Propeller - http://ift.tt/1jGUgGU



Reciever - http://ift.tt/1xnyIYr





Dette er et setup som jeg har prøvet at sætte sammen ved at læse lidt på forskellige sider men ved ikke om der er hold i det og om der overhovedet kommer til at virke :confused:



På forhånd tak :)





Elektronik til Slow fly Mini Swift vinge?

Upgrading 3x3 baler?

I have a 07 LBX332 right now and was considering upgrading to a new Massey 2250 or challengar LB33B. I've heard great things about both but was curious if either one would out bale my CNH? What I mean is can I bale that much faster with a Massey or challengar or is it about the same as what I got and I should just stick with the CNH.



Upgrading 3x3 baler?

New Holland preservative applicator

In 2014 I installed a New Holland automatic preservative applicator on a 5070 small square baler. In low volume hay I had trouble with the moisture sensor getting the preservative on it and reading to high. Which in turn caused it to apply more preservative, which made the problem worse. I was thinking about moving the sensor to the side to solve this problem. Anyone have this problem?

Thanks



New Holland preservative applicator

Gyro,,,AS3X

Er der nogen her ☺ der har erfaring med spektrum 636 AS3X modtage. Jeg kan IKKE få den til at kommunikere med den,s tilhørende app,s på min Sony z1 android telefon 😠





Gyro,,,AS3X

Annual rye grass.

Looking at the option of seeding about 30 acres to annual rye grass. This is one kind of grass I have never grown before. Look at things like seeding rate. How long does it take to go from seed till its time to cut. Will it grow in high ph soil. Ph is around 8. Any help would be thankful.



Annual rye grass.

Glysophate temps?

Need to burn down a field that has chick weed, dandelions, grass, and a whole other list of weeds. Highs next week are in the upper 50's partly sunny. Will glysophate work at these temps. Plan on spaying it a few times over the summer and planting OG next fall.



Glysophate temps?

Pulled the Trigger

:14_6_12:



Well I pulled the trigger today. Ordered a X900 Worksite. With cab & heater..

Pickup next Saturday.





Pulled the Trigger

How do you kill Yucca

Any Western guys have a good way to kill some invasive yucca without digging them out? They've got taproots down to about 2ft currently. A few patches of grass that I put up has some spots where the yucca are so condensed that I have started having to swath around them. Any ideas?



Trey



How do you kill Yucca

corrugator and corrugations

I hooked up the corrugator to the JD this morning. Here are a couple of pics.

I have to get a new shank (right side front in the folded up pic) before I can use it in the feild. The toolbar is electric over hyd. The wings fold and so do the markers.

I will get some pics this afternoon of using this in the feild.1426868699792.jpg



If you look at the feild right in front of the tractor you can see the corrugations that this thing creates.

Corrugations are jusr little ditches that the water runs through. The tool bar is set on 30" centers.

Attached Thumbnails








corrugator and corrugations

Opportunity or pass?

A local big time builder just bought a 50 acre farm. He has to put 15 acres into open space. He gave me the open space to farm it as a grass field.

I inspected the existing area designated to be left open. It looks excellent. Pure orchard grass.

The remaining 35 acres is going to be developed. It's your basic rectangle, short side of rectangle parallels state road. Development road will "T" off state road and split 35 acres in half lengthwise.

Land on either side of development road was corn last year. For whatever reason he doesn't want the corn farmer back.

Builder asked me if I'd be interested in seeding it for grass hay. reason: township won't let him build until late 2015.



Should I attempt to seed this 30 acres of land for maybe 1 full cut this year and a partial cut next year, knowing I'd have to twalk away since ground will break? Might be able to continue farming some of it following year depending on how well homes sell.

My guess is "no" with cost to plant seed and get 1-1&1/2 years of thin harvest off it. What say you?



Opportunity or pass?

MF GC1720

Any owner input on the above machine? Least expensive tlb up here in NS, the tym,kioti and kubota prices are insane, thanks

Rollie





MF GC1720

Hangar 9 SU26M

http://ift.tt/1H9Q9Pa



Pris i DKK: 10.000,-



Kan fragtes til Hirtshals i påsken.





Hangar 9 SU26M

RTV is so useful

jeudi 19 mars 2015

The rtv is so useful when cleaning up yards after ice storms! These buggies have so many uses around the farm. What do you do with yours? pics?

Attachment 9116




Attached Images





File Type: jpg IMG_0227.jpg (59.7 KB)







RTV is so useful

18 Kanal's modtager Futaba på vej

Ny Futaba 18 kanal's modtager på vej

18-Kanal FASSTest – 2.4GHz / FASST Multi channel modtager

Høj volt 2 X 8,4V

Dual batteri System

SBus2 Port

SBus Port

18 PWM udgange til standard servoer

Dual Battery System med LED overvågning



http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=us





18 Kanal's modtager Futaba på vej

Ualmindelig smuk og velfløjet T-45






Ualmindelig smuk og velfløjet T-45

2012 1100 side mirrors

None know were to get a good set of side mirrors for my 2012 rtv 1100?





2012 1100 side mirrors

rear hitch and guard

does anyone have any experience with the rear hitch and guard from orenge aftermarket? http://ift.tt/1xiX5q5





rear hitch and guard

Fredericia Kommune bruger quad til

at få klarlagt trafik.



http://ift.tt/1ExShwJ





Fredericia Kommune bruger quad til

Dårligt FPV og OSD signal.

Hej Jeg har flg. setup på min Phanton 2



Black Pearl 801 skærm

DJI AVL58 Video Transmitter (Tx)

DJI IOSD mini

Opgraderet 5,8Ghz antenner.



Jeg har problemer med at få et helt skarpt video billede samt fly informationerne, på mit display.



Mit display og GOPRO3 hero + er sat til PAL har også testet (NTCS). Displayet er sat til Bånd E.

Alt er monteret uden på dronen.



Har i et bud på hvorfor jeg ikke kan få et klart og tydeligt video/fly signal.



De bedste hilsner



Thomas





Dårligt FPV og OSD signal.

MFN bortgives

Hej alle



Denne annonce er sat op for en klubkammerat og jeg kan derfor ikke svare på spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte Lars på 40141658



Modelflyvenyt, årgangene 1997 - 2014 bortgives. Der mangler følgende blade:



2000: nr. 1 & 4

2001: nr. 1

2003: nr. 3

2010: nr. 5

2014: nr. 2 & 6





MFN bortgives

Skid steer attachments

mercredi 18 mars 2015

Does anyone use/have the backhoe attachment for a skidsteer.



Skid steer attachments

Fertilze alfafa

When do you guys think the best time to fertilze alfafa? Before 1st cutting , after 1st cutting , after 2nd cutting or 3rd?

I have gotten all kinds of answers from the the local bunch , but Iam leaning towards 1/2 before 1st cutting then the other 1/2 after 2nd cutting . Calls for 0-110-120 , thought I would do 23-60-100 twice , there is og and timothy with it .any thoughts



Fertilze alfafa

Droner/Boing Odense

http://ift.tt/1H3vD2N



Dr1 TV avisen 21.30 og TekstTV side 129

Drone-testcentret i HCA Airport Beldringe her skal uddannes/certificeres

Dronepiloter i følge udtagelse i TV avisen



Er MDK ved at blive overhalet ? sat ud på et sidespor af TS ?





Droner/Boing Odense

Nu er det jo snart påske

Så må man jo se om men kan lave et par påske på laser cutter imorgen få de en gang gul airbrush så bliver de fine

http://ift.tt/1H3vEUh





Nu er det jo snart påske

Sælges : Trex 700 Nitro Pro

Hej alle modelflyvere.



Da jeg har indkøbt en ny Trex, ryger denne til salg.



1 stk Trex 700 Nitro Pro



Som er udstyret med :



OS max 91HZ , og Align potte.



3 x Align DS610 på swash



1 hyperion digital på hale



1 hyperion på gas



Align hoved og hale blade



Align govenor



og CSM SL720 gyro.



Den skal have en ny start aksel da den er slidt.



Ingen modtager, eller modtager batteri.



Smid et bud :)



Sms : 50425588



Mail : bn.mikkel(A)gmail.com



Absolut ingen opkald efter kl 20, jeg beder jer respektere dette :)



Venligst Mikkel.





Sælges : Trex 700 Nitro Pro

Hubsan x4 batterier

Jeg er endelig kommet ind i dronernes verden og har fået en hubsan x4 mini quadcopter - eller rettere sagt Q4 mini drone fra illustreret videnskabs velkomstpakke, men som jeg kan forstå er det næsten en tro kopi.



Problemet er at der kun er 10 minutters batteri på, hvilket altid gør det til en kort fornøjelse.



Har kigget efter nogle batterier til den på amazon og der ligger de til ca. 50 kr. stykket og på morfars er det også 50 kr.



Men først vil jeg vide om der er der nogle billigere alternativer?

Og er det muligt at kunne prutte om prisen med morfars hvis man møder op i butikken, evt flerstykstilbud?





Hubsan x4 batterier

GPS Guidance confusion.

Ok, I hate to beat a dead horse but I am confused. I have researched the Trimble EZ250, Raven Cruizer II, and now my JD dealer suggested the TeeJet Matrix 430. To me it seems the Raven has more options and does more for about the same money?



GPS Guidance confusion.

slettes

Slettes





slettes

Gear

Søger et løst gear. Se under SVÆVEFLYVNING.



Mvh



Poul





Gear

Gear: Plettenberg/Hacker

Har nogen af Jer et løst gear fra en af de ovennævnte motorer, vil jeg



være meget glad for at høre fra Jer. Sidder der en afbrændt motor på



det (:( ) kan den jo blot afmonteres .



Mvh



Poul





Gear: Plettenberg/Hacker

Træning på Fyn

Hej alle,

Er der nogle derud der har tid og lyst til at træne sammen?

Jeg flyver F3C, men kan da godt tage med en F.eks 3D pilot ud at træne.

Jeg flyver selv på Odense Modelflyveplads nær Otterup, men kan da godt tage rundt på Fyn, for at træne sammen med en lidelsesfælde.

Meld dig hvis det har din interesse.



SW





Træning på Fyn

ny/usamlet quad 250 racer sælges

mardi 17 mars 2015

Jeg har et helt nyt sæt :Night Hawk 250 V2 multirotorramme i Kulfiber

Købt hos rc-netbutik I November. Står stadig I kassen komplet med alt + 2 stk helt Nye batterier passende dertil.



Night Hawk 250 V2 multirotorramme i Kulfiber i 250 størrelse med motorer, ESC'er, Flightcontroller etc.


Har ikke fået taget billeder af det. Det ligger I æsken klar til at blive sat sammen.



Nypris 1400 kr med batterier ca. (er udsolgt hos rc-netbutik)

Sælges for 1100 kr.



Hilsen Hasbo tlf 2575 6611





ny/usamlet quad 250 racer sælges

Thank you New Holland

Had the opportunity for a tour of the hay tools plant in New Holland, pa. today. Very gracious tour guides and employees building round balers, disc mowers, small square balers, manure spreaders, rollabar rakes, and pull type forage harvesters. A mix of old school machine tools to laser cutting, robotic welding & presses, and multi axis cnc.



This is a non union 750 employee plant and much more personal than the Deere combine, UAW East Moline plant tour.



This was a dealer sponsored tour but they said they have walk in tours most days, call ahead.



Thank you New Holland

kraftigere brushed motor hvor?

Jeg har et delta Ray Fly med disse motorer og vil gerne have nogen med bare lidt mere power.

Har set nogle der montere et sæt extreme pro 180 men synes bare ikke de rigtig er til at finde så er der nogen der kender til lign motorer (link gerne)

Det skal være brushed da esc og modtager er bygget sammen og da de indeholder safe system vil jeg på ingen måde af med dem!



Der er pt disse motorer på http://ift.tt/1Glpv2n





kraftigere brushed motor hvor?

Dynam Messerschmitt Me 262 PnP 1500mm

Hej...



Helt ny i kasse, får den ikke samlet i det min interesse er helikopter.



Den er PNP med el-uptræk understel.



Pris. 1600kr



Billeder kommer





Dynam Messerschmitt Me 262 PnP 1500mm

Phoenix simulator box

Hej,



Min "dongle" (den box der sidder mellem USB og fjernbetjeningen) til mit Phoenix simulator program er gået i stykker, er der tilfældigvis nogen der har en sådan liggende eller kender nogen der har?

Eller evt ved om den kan repareres.



Mvh Rune





Phoenix simulator box

Rep af spektrum modtager

Hvor kan man egentlig få sin spektrum modtager reppet henne.



Har et par stykker der skal have reppet antenner.?:)



Og nej jakob ikke dine.!!!:)





Rep af spektrum modtager

Købes ar6200 med sat

Hej er der nogle af jer som har en spektrum ar6200 med sat til salg ? Så er jeg interesseret



/Thomas





Købes ar6200 med sat

case IH 8360 / hesston 1160 mower cond.

Just picked up this mower just looking for things to watch for and any likes or dislikes.



case IH 8360 / hesston 1160 mower cond.

Vinterens projekter

Er det ikke snart på tide, at vi får set lidt billeder, hvad i har fået sammensat af projekter, over vinteren?

Byggesæt, arf. Depron eller lign.

Jeg syntes altid det er spændende, at se hvad folk har lavet i hobbyrummet, over vinteren.

Og nej, det er ikke soveværelset, jeg mener :-)





Vinterens projekter

Træningsdag i AMC

Jeg er ved at arrangere en en-dags kombineret trænings og intro-dag med Imac flyvning på AMC plads i Århus.



Så jeg vil hører her om der er stemning for en sådan.???



Jeg har sammenholdt kalenderne og d. 16/5 kunne være en dato.





Træningsdag i AMC

10-12 år af modelfly nyt

Hej

Nogen der vil overtage de sidste 10-12 år af modelfly nyt.

Så er de til afhenting.





10-12 år af modelfly nyt

Købes: Trex 700-800 logo 700-800 ell. Lign. Skal være FBL.

Hej



Jeg søger ovennævnte. Skriv hvad i har behøver ikke være med FBL enhed da jeg har en ikon til at ligge.





Købes: Trex 700-800 logo 700-800 ell. Lign. Skal være FBL.

Goldoni fejemaskine

lægger denne tråd til DBA..

Maskinen kører perfekt...



http://ift.tt/1ARRD8y





Goldoni fejemaskine

where to add p. steering fluid on a 450

lundi 16 mars 2015

any tell me where to add power steering fluid to a 450 mirhin or maybe a picture of where its located an what it looks like THANKS JERRY





where to add p. steering fluid on a 450

custom wrapping rates?

We bough a Mchale 998 to put a lot of our firat cut up as balage and be done with fighting the midwest weather also we growing a lot more summer annuals as feed stuffs and wrapping it. There is a lot of interest in have us come and custom wrap we are wrapping 3x3's but we can wrap any bale size square or round.



The big question, what is a fair wrapping price without the cost of wrap.



custom wrapping rates?

Trex 500 flb købes

Hej der ude er der nogen der har en trex 500 fbl i overskud den skal være flyveklar og til en god pris. Mvh Claes.





Trex 500 flb købes

Duplicate

Please delete



Duplicate

Anyone know where to find these swage cable connectors?

My flip down tool box doors depend on cables to keep them from folding down past 90*.

Anyone know where to get these? I can only find aircraft grade stainless steel.

Ordinary galvanized would be fine and much cheaper.

Attached Thumbnails








Anyone know where to find these swage cable connectors?