Hyperion Ki-84 Hayate

dimanche 4 janvier 2015

Denne fine flyver sælges da jeg aldrig vil få den bygget p.g.a. andre projekter. Krop og vinger lavet i en eller anden form for plast med træspanter indvendigt. Den er rimeligt pænt lavet med nitter og panellinjer. Den er altså aldrig pakket helt ud og alt er altså stadig pakket som den blev leveret. Flyet har elektrisk optrækkelig understel og der er en fin gul alu-spinner med. Du skal selv isætte LiPo, Modtager og ESC.

Jeg har altså ikke ville at pakke den helt ud for at tage billeder. Vil du gerne se med fingrene er du meget velkommen forbi.



Længde: 970 mm

Wingefang: 1140 mm

Flyvevægt: 1,3-1,5 kg.



Derudover er følgende med:



1 stk. Hyperion Atlas HP-DS13TMB digital servo.



4 stk. Hobbyfly D1711 TMB digital servo.



1 stk. APC 10 x 7 E propel.



1 stk. propel adapter.



1 stk. Hyperion HP-GS3014-10 Brushless motor. (Kv 1290 og 134g)



+ 1 stk. Servo-programmering der består af kabel, USB adapter og servo ledning samt Spektrum 2000 mah 4,8V NiMH pakke. Denne til at programmere Hyperion servoen til 180* vandring (nødvendigt til understel). Software kan hentes på nettet.



Hele herligheden kan afhentes for den nette sum af 900 danske kroner. Og til dem som finder det lidt uinteressant at køre helt op til Nordjylland kan lægge fragten oven i som straf for dovenskaben. Den kan overdrages i Brønderslev Modelflyveklub hvis man gerne vil spare 80 km i kørsel.



Så grib knoglen og ring på 60776190.



med venlig hilsen Kent



LÆS: Jeg har kun interesse i kolde kontanter og altså ikke noget bytte. Dette er heller ikke nogen auktion og den samlede pakker er faktisk særdeles rimeligt prissat, så hav lidt respekt for folks annoncer her på forum.




Et par billeder
































Hyperion Ki-84 Hayate

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire